Kändis skvaller!!♥

Popz här, lite av det senaste!! ^..^

Lindsay Lohan fri från Rehab!

14:27 den 8 november 2010
Lindsay Lohan fri från Rehab!
Nu är Lindsay nöjd! Hon verkar få göra vad hon vill!
Vi trodde rätten hade dömt Lindsay Lohan till att inte lämna rehabkliniken för ens i januari månad? Förra veckan dök hon dock upp på på en shoppingrunda i Hollywood och i helgen sågs hon hänga runt i stan igen med ett par vänner för att sedan gå på bio.

Vad är meningen med att staffas om hon får lyxbehandling och kan komma och gå som hon vill? Ja ja, vi hoppas den berömda Betty Ford-kliniken vet vad de gör... (Källa: Hollyscoop)
Kommentera Kommentarer: 1
Relaterade bildserier:

Kesha galnast på EMAs!

13:39 den 8 november 2010
Kesha galnast på EMAs!
Katy Perry Eva Longoria Miley Cyrus Rihanna Ke$ha's first outfit Dizzee Rascal Kelly Brook Taylor Momsen Shakira Katy Perry och Russell Brand Taylor Momsen och The Pretty Reckless Snooki aka Nicole Polizzi Johhny Knoxville Legendariske gitarristen Slash Jared Leto och 30 Seconds to Mars
Vi saknade verkligen Lady Gaga på årets upplaga av European MTV Music Awards. Men Kesha, aka Ke$ha, passade på att ta hennes plats som kvällens galning, kolla bara in hennes hår och smink! Kanske inte lika spektakulärt som Lady Gaga, men väldigt underhållande att titta på! Kolla in vad alla andra bar på röda mattan!
Det var väl allt från lilla mej!!


RSS 2.0