Österbotteeen!! <3

Popz här!!

Nu sitter jag och Jou och har inte kul... (i alla fall inte jag... :s)

Men jag orkar inte skriva nu... :s


Lääääänge sen sist!!

Heej, Jou här!! Det var lääänge sen ja skrev sist..
Men jag har liksom inte haft tid! Men nu sitter jag här och ser lagom snygg ut *HOST*!! Har just testat lite sminkning till Sweetys film!! Asså jag, Tilda, Sanna, Cecce och Ida har ett band som heter The sweet devils.. Och vi ska göra en liten film tillsammans, med nåra andra!!

Men iaf, i fredas så var min älskling Sanna hos mig, och vi hade som ett litet sminkparty tillsammans!! Ska lägga upp lite bilder på resultatet!!

Men annars så har jag fullt upp just nu! Imorrn ska ja och rida, på tisdag måste jag packa, Popz måst hjälpa mig då, efter hon har varit på ridning!! Och på onsdag så far jag och Popz till öster botten!! Jiihuuu!! Vi missar dom två sista timmarna på onsdag!! Yes, fysik och matte!! Hehe..

Här kommer lite bilder från i fredas:

Första smink turen:Sam♥♥Jou♥♥Sam♥♥Jou♥♥Sam o Jou♥♥Sam♥♥

Vi sminka oss som ''Japaner'', och som monster också men datan laggar, så de blir en annan gång!Men ska läsa lite inuyasha nu!! Ses!!♥♥♥

Ny header!!

Popz här!! Ny header som ni kanske fattar...
5yum


Klicka på bilden för att den ska bli större. Men måste gå nu...Hos Emmi ♥

Popz och Emmi här!♥

Nu sitter jag hos Emmi (en av världens bästa människor) Hon är bah FÖÖÖR SÖÖÖT! Sitter och chattar med massor av random personer, och om ni vill gå med oss på OBN (Open By Night) så ring mej!


Finns bilder på Emmi på min andra blogg http://fjortizenfanny.blogg.se/RSS 2.0